Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Nepal

Onroerend goed te koop in Nepal

Nepal is een democratische republiek in Zuid-Azië met als hoofdstad Kathmandu. Het grenst in het noorden aan China en in het zuiden aan India en is een geheel door land omgeven staat.

Een plek waarvan je nooit zou verwachten dat het onroerend goed enorm groeit, is Nepal. De vorig jaar gebouwde nieuwbouwwoningen in Nepal zijn echter met meer dan 300% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar en de grondprijzen zijn met 300% gestegen.

Nepal is misschien niet de voor de hand liggende volgende vastgoedhotspot, maar het bergachtige land tussen India en China beleeft een kleine vastgoedboom, terwijl rijke Nepalese vastgoedinvesteerders een veilige haven zoeken voor hun geld.

Hoewel de onrust buitenlandse investeerders kan afschrikken die geïnteresseerd zijn in onroerend goed te koop in Nepal, heeft dit het tegenovergestelde effect in Kathmandu, aangezien degenen die in onstabiele gebieden wonen naar de hoofdstad verhuizen en onroerend goed te koop kopen in Nepal en vermogende investeerders die hun geld willen investeren. in de vastgoedmarkt.

Het land is een kostbaar goed geworden, voornamelijk vanwege de tien jaar durende burgeroorlog tussen de maoïsten en het leger, terwijl de mensen de relatieve veiligheid van de hoofdstad verdrongen.

De toestroom duwde de waarden van de aarde de stad in. Het aantal voorstellen voor nieuwe wolkenkrabbers en appartementencomplexen blijft groeien.

Volgens het ministerie van Planning zijn er momenteel meer dan 250 wolkenkrabbers in aanbouw in de hoofdstad. Maar veel appartementen in Kathmandu staan ​​leeg omdat de eigenaren geen geïnteresseerde huurders kunnen vinden bij het kopen van onroerend goed in Nepal.

 •  
  Kolimine Nepali. Kodumaalt emigreerunud ja elab Nepaalis

      "Ema ja isamaa on rohkem väärt kui taevariik". See fraas tähistab kõige paremini ühte maailma kuulsaimat rahvust, kes kuulub Aasia mandrile. Gangesi tasandiku ja Himaalaja mäestiku ristumisel ning ennekõike maailma kõige kaunimate maastike pärandi osas on Nepal täna meie minijuhendi vaield ...

 •  
  Verhuizen naar Nepal. Expat en woon in Nepal

      "Moeder en moederland zijn meer waard dan het Koninkrijk der hemelen". Dit is de uitdrukking die het beste een van de beroemdste landen ter wereld vertegenwoordigt, behorend tot het Aziatische continent. Doorkruist door de Ganges-vlakte en het Himalaya-gebergte en vooral met een erfgoed in ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 2861

Verkoop Villa, Nepal, Kathmandu, Kathmandu, villas center

144,000.00EUR
Verkoop
Villa

200 m²
Huisvilla te koop in Kathmandu, in centrum zeer mooie en complete 3 kamer.
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Voorkeuren

  Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

  Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB